Drvo otisaka – Motiv 1

3.550 рсд7.350 рсд

Drvo otisaka ili Fingerprint Tree je jedinstvena trajna uspomena koju stvarate zajedno sa ljudima koje volite. Na slikarskom platnu dobijate odštampan motiv drveta, a lišće na drvetu ćete sami kreirati ostavljajući otiske sa svojim najdražima.

Description

Drvo otisaka ili Fingerprint Tree je jedinstvena trajna uspomena koju stvarate zajedno sa ljudima koje volite. Dobijate odštampan motiv drveta na slikarskom platnu, a lišće na drvetu ćete sami kreirati ostavljajući otiske sa svojim najdražima.

 

Pored motiva drveta otisaka i boja mastila, personalizujte drvo otisaka imenima, dragim citatima i važnim datumom.

 

Drvo otisaka može se koristiti na dan venčanja, krštenja, rođendana ili bilo kog drugog važnog datuma. Može biti kreativan poklon za završetak predškolskog ili škole kao poklon vaspitačima, učiteljima ili razrednim starešinama. Čest je izbor i kao poklon za 8. mart.

 

Ono što drvo otisaka čini posebnim je i to što je trajna uspomena, štampana na kvalitetnom slikarskom platnu. Ova neobična dekoracija, koju sami kreirate, ulepšaće svaki kutak doma i izmamiti osmeh i toplinu.

 

Šta sve dobijate?

  1. Personalizovanu štampu na slikarskom platnu, nategnutu na unutrašnji blind ram debljine 2cm, u dimenziji koju izaberete.
  2. Tri mastila u kombinaciji boja koje izaberete.
  3. Uputstvo za kreiranje i čuvanje drveta otisaka.

 

Koju dimenziju drveta otisaka da izaberem? Treba imati na umu da su određene veličine platna preporučene za određeni broj gostiju, tj. otisaka kako platno ne bi bilo prenatrpano ili delovalo prazno:

  1. Za do 50 otisaka – platno dimenzije 20 x 30cm
  2. Za 50 – 90 otisaka – platno dimenzije 30×40 cm
  3. Za 90 – 130 otisaka – platno dimenzije 40×50 cm
  4. Za preko 130 otisaka – platno dimenzije 50×70 cm

Moguća je personalizacija proizvoda.

Rok izrade 2-3 radna dana.

 

*Boje mogu blago varirati zbog osvetljenja i uglova fotografisanja.

*Svi proizvodi i dizajni predstavljeni na ovom sajtu su u vlasništvu autora i firme Engos d.o.o. osim ako nije drugačije navedeno. Zabranjeno je svako kopiranje ili korišćenje sadržaja, dizajna ili proizcvoda predstavljenih na ovom sajtu.

Additional information

Mastila

žuto, narandžasto i crveno, svetlo plavo, tamno plavo i ljubičasto, tamno plavo, ljubičasto i roze, svetlo zeleno, tamno zeleno i žuto, svetlo zeleno, žuto i narandžasto, žuto, crveno i svetlo zeleno, svetlo plavo, tamno plavo i tamno zeleno

Font

Font 1, Font 2, Font 3, Font 4, Font 5, Font 6, Font 7, Font 8, Font 9, Font 10

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Drvo otisaka – Motiv 1”

Your email address will not be published. Required fields are marked *